Contact en routebeschrijving

Algemene gegevens

Adres:
De Stegelshof
Grote Stegel 19-25
6471ER  Eygelshoven

Tel.: 045-5354857 of 06-48051005
Email: stegelshof@home.nl

 

Contactformulier

Heeft u vragen? Vul het contactformulier en u krijgt spoedig een antwoord van De Stegelshof.


Route-beschrijving


Om het dorp Eygelshoven te bereiken, neemt u, komende vanaf de snelweg Eindhoven/Maastricht, ter hoogte van de DSM fabrieken, op het verkeersplein Kerensheide, de afslag Heerlen/Aachen. U bent dan op de A76/E314.

Op het knooppunt Ten Esschen, even voorbij Nuth, gaat U niet rechtdoor richting Kerkrade/Aachen maar neemt u de afslag Heerlen/Voerendaal (ter orientatie: direct rechts van de afslag ligt de witte monumentale hoeve Ter Linden). U bent dan op de stadsautobaan (Keulseweg) van Heerlen, de N281.

Even voorbij de stad Heerlen neemt u de afslag Kerkrade-West. U draait via de afslag de Imstenraderweg op. Volgt u de borden Industrieterrein Eygelshoven. U neemt de Tunnelweg door het industrieterrein. Op het einde van deze weg gaat u bij de rotonde naar links de Dentchenbacherweg op. U kruist het NS spoor en gaat rechtuit het drop in. Op de T-splitsing naar rechts bereikt u, via de Laurastraat, de korn van het dorp. Onderaan de Laurastraat gaat u rechts de Veldhofstraat in. Na het gedeeltelijk gesloopte bezine-station aan uw linkerhand, neemt u de eerste weg links, de Kleine Stegel. Halverwege deze straat gaat u naar links en meteen weer naar rechts de doodlopende weg in, de Grote Stegel. Aan uw linkerhand ziet u vanzelf de witte boerderij met de rode geraniums liggen.

Bij aankomst op zaterdag wordt door de markt in het dorp het laatste deel van de route iets anders. U volgt de Laurastraat tot aan de afzettingsborden. Daar gaat u rechtsaf de Bosweg in, kruist bij de stopborden de Molenweg en rijdt door tot aan de volgende kruising. Daar gaat u links de Anstelerlaan af tot aan de Veldhofstraat. Even naar rechts en meteen weer naar links en u bent in de Kleine Stegel.

Een voorspoedige reis toegewenst en een aantal fijne dagen in ons mooie Limburgse land.


MODx Content Manager »

« MODx Parse Error »

MODx encountered the following error while attempting to parse the requested resource:
« PHP Parse Error »
 
PHP error debug
  Error: Unknown: open(/tmp/sess_9bfe55c3bee4d88ed6a083a80fb8cbd6, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) 
  Error type/ Nr.: Warning - 2 
  File: Unknown 
  Line: 0 
 
Parser timing
  MySQL: 0.0204 s(4 Requests)
  PHP: 0.0174 s 
  Total: 0.0379 s